Even geduld a.u.b...
 Login Exact Online
Systeemonderhoud
Op dit moment is er geen onderhoud gepland

Lees meer >

Storingen
Nieuws
Gratis webinar: Ontdek CRM in Exact Online
18-04-2014 Met CRM in Exact Online verbetert u uw relaties, krijgt u grip op uw verkooptrajecten en genereert u meer leads. Onder meer het beheer van verkoopkansen en offertes, marketingcampagnes, integratie met social media en Mailchimp komen tijdens de webinar aan bod. En uiteraard CRM op uw mobiel.

Lees meer >

Geen afschriften op 2e Paasdag en de dag erna (21 en 22 april)
16-04-2014  Op Goede Vrijdag en 2e Paasdag is er geen betalingsverkeer mogelijk. Betaalopdrachten die op Goede Vrijdag en 2e Paasdag zijn ingestuurd, worden pas op dinsdag 22 april verwerkt door de banken. Uw afschriften staan vanaf woensdag 23 april weer klaar.

Lees meer >

Scans worden niet verwerkt op 2e Paasdag (21 april)
16-04-2014 Op 2e Paasdag worden er geen scans verwerkt in de Scan & Herken-module

Lees meer >

Exact Online niet geraakt door 'Heartbleed'.
11-04-2014 Eerder deze week bleek dat de beveiligde verbinding van websites een kwetsbaarheid kan bevatten, genaamd ‘Heartbleed’. We hebben onderzocht of Exact Online hier ook door wordt geraakt. Dat is niet het geval. Voor het beveiligen van internetverkeer gebruiken we een softwareversie die de kwetsbaarheid niet bevat.

Lees meer >

Factureren met Exact Online. Verbeterd en vereenvoudigd.
09-04-2014 Exact online biedt een variatie aan mogelijkheden om facturen te verzenden. Het verwerken van facturen is vanaf nu sterk verbeterd en vereenvoudigd. Zo kunt u nog efficiënter communiceren met uw klanten.

Lees meer >

Bankkoppeling ING beschikbaar
02-04-2014 Met deze bankkoppeling kunt u nog verder uw administratieve processen optimaliseren. Door het gebruik van deze bankkoppeling levert de ING alle bij- en afschrijvingen uit uw Mijn ING zakelijk omgeving 5 dagen per week aan.

Lees meer >

Login